Rukola
Rukola
4,47
4,73
4,53
4,27
- O firmie
- Dostępne diety
- Zdjęcia
- Szef kuchni
- Dietetyk
O firmie:
Fundamentem diety pudełkowej Rukola jest najwyższa jakość produktów. Wśród składników nie ma cukru, a zamiast niego używany jest fiński ksylitol oraz miody prosto z pasieki. Zamiast tłuszczów utwardzonych czy oleju palmowego, w daniach znajduje się oliwa z oliwek oraz olej kokosowy.
Dieta Rukola oferuje także wiele opcji w ramach konkretnych programów: w zależności od wybranej diety można zdecydować się na kilka propozycji kalorycznych – od 1000 kalorii aż po 4000 w diecie dla sportowców. Elastyczność cateringu Rukola przejawia się także w szerokim wyborze opcji dotyczących liczebności posiłków w ciągu dnia – niektóre z programów oferowane są w aż 5 wariantach. Tygodniowe menu każdego wariantu dostępne jest na stronie, a więc każdy Klient może zapoznać się z planem posiłków z wyprzedzeniem. Przy opisie każdego dania wyszczególnione są znajdujące się w nim alergeny.
Catering dietetyczny Rukola wychodzi naprzeciw zagrożeniom związanych z postępującą degradacją środowiska – zamawiając dietę, można zdecydować się na dostawy w stuprocentowo ekologicznych, biodegradowalnych opakowaniach.
Catering Rukola ma bardzo szeroki zasięg dostaw – dieta dostępna jest w kilkuset polskich miastach, a oferta wciąż się rozszerza.
Atuty cateringu:
Opcja indywidualna
Catering dietetyczny Rukola oferuje 12 rozbudowanych opcji. Wśród nich znajduje się pakiet indywidualny, tworzony dla Klientów o specyficznych potrzebach i komponowany wraz z dietetykiem. Możliwe jest także wykonanie przez Rukolę posiłków ułożonych przez Twojego dietetyka.
Ekologia
Catering dietetyczny Rukola jako pierwszy w Polsce postawił na rozwój bez zbędnej ingerencji w naturę. Firma zainwestowała w ekologiczne rozwiązania, takie jak tacki z pulpy celulozowej, ekologiczna folia czy biodegradowalne sztućce.
Ponad 100 miast w Polsce
Dieta pudełkowa Rukola ma zasięg ogólnopolski i obsługuje już kilkaset miejscowości.
Zero kompromisów
Dieta Rukola bazuje na bezkompromisowym podejściu do zdrowego odżywiania, co przejawia się w rygorystycznej kontroli jakości produktów, systemu produkcji, higieny w zakładzie oraz warunków przewozu. Firma działa zgodnie z wytycznymi przepisów prawa żywnościowego, zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP), produkcyjnej (GMP) i systemu HACCP.